Corian til Badeværelse

Corian er til dig som fx ønsker specielt mål til bordpladen på dit badeværelset

Med Corian kan du tænke ud af boksen og lave lige den løsning, der passer ind i dit hjem.

Der er stort set ikke det, vi ikke kan lave. Den eneste begrænsning vil være pengepungen. Så har du en vision om dit drømmebadeværelse, er vi din løsning.

Der er mange lækre færdiglavede komponenter, der kan sættes samme til at skabe et flot badeværelse, og findes det du søger ikke, laver vi det selv.

De nye ting, som Dupont har lavet er pivlækre og super funktionelle i hverdagen. Nemme at vedligeholde og gøre rent, hvilket også skal tænkes ind i dagligdagen.

Der findes naturligvis også andre brusebunde og badekar, som kan tilbydes fra en anden producent.

Badekar i Corian

Få et badekar til dit badeværelse som skiller sig ud. Corian er produktet som du med tiden vil elske i badeværelset.

Dupont har som noget helt nyt fået lavet superflotte badekar, brusebunde og riste. Der er også kommet super flotte bundskjulere til afløb også i corian. Produkterne er simpelthen et must see.

Badekaret få i både ovale, runde og firkantede – der kan endda sættes sider på, hvis det ikke må stå frit.

Alternativt hvis der ikke lige er den model, du ønsker, så kan vi også fremstille en til dig.

Der findes naturligvis også andre badekar, som kan tilbydes fra en anden producent.

Oversigt over badekar og vaske til bad

Corian bruseniche

Man kan også lave hele brusenishen i Corian og det udfører vi også på specialmål

Det er en smart hygiejnisk måde at have et 100% lukket vådrum, idet en bruseniche lavet i en 6mm Corianplade er lukket også i samlingen. Du undgår dermed de trælse fuger, der med tiden bliver ændret i farven. Og du kan mixe materialerne næsten lige som du har lyst.

Der kan laves indvendige hylder, så du udnytter bruserummet optimalt.

Dupont laver også nogle meget lækre brusebunde, hvis du ønsker at have noget som sætter prikken over I’et i dit badeværelse.

Brusebunde fra Dupont

Badeværelsesvaske

Vi leverer både vaske fra Dupont og hjemmelavede Corian vaske i special størrelser. Corian kan udformes og produceres som du ønsker det.

Dupont har lavet mange fine nye vaske. Produkterne er simpelthen et must see. Der er også andre vaske at vælge hos andre leverandører, hvis du ikke lige fandt den du ønskede dig

Vaske til badeværelset

Og endelig kan vi jo også tilbyde at lave specielle vaske til dig, så som skjulte afløb og andre løsninger. Da der er et stort ønske for unikke vaske, som ikke udbydes hos Dupont, tilbyder vi at lave lige nøjagtigt dit ønske efter din tegning.

Det kan være en firkantet vask, det kan være en vask med skjult afløb, det kan være noget helt tredje. Det eneste du skal være opmærksom på er, at så bortfalder Dupont warranty på disse produkter og overgår til almindelig garanti.

Oversigt over vaske til bad

Vedligeholdelse af corian produkter

Hvordan holder du den flotte overflade på din Corian bordplade. Hvordan skal corian behandles og skal du gøre noget specielt med corian?

Den daglige rengøring er nem. Fugtig mikrofiberklud og evt. lidt sulfo – og tørre efter igen med opvreden mikrofiberklud. Læs mere herunder.

Hårdtvandskalk, sæbe, mineraler: Brug en mikrofiberklud, og gnid pletten med et almindeligt husholdningsrengøringsmiddel eller eddike, og lad stå i 2-4 minutter. Brug en ny, ren mikrofiberklud, vask området grundigt efter med vand.

Din bordplade skal således hverken have primer eller anden vedligeholdelse andet end den daglige – specielt hvis det er en lys bordplade. De mørke bordplader kan med fordel anvende primer, hvis man er hård mod den i dagligdagen.

Ganske som alle andre produkter, kan din corianbordplade blive slidt i overfladen – men her udskiller corian sig fra mange andre produkter. Det kan nemlig pudses op igen og igen og igen, og vupti man har atter en helt ny bordplade.

Læs mere om vedligeholdelse