Corian

Vi er aut. forhandlere af Corian® fra Dupont TM samt member of the Corian® Quality Network, hvilket betyder, at der er 10 års garanti på alle udførte bordplader til køkken og bad leveret fra os – dog undtaget specielfremstillede emner

Vi har en meget stor spændvidde med erfaring indenfor corian – der er stort set ikke det, vi ikke kan lave – og vi gør det godt. Vi har i al beskedenhed mere end 25 års erfaring med bearbejdning med corian.

Vi laver alt indenfor corian. Det kan f.x. være skranker til biografer, McDonalds, kirurg vaske til sygehuse og ikke mindst køkkenborde i alle udformninger.

Corian® har meget få Quality Network partnere i Danmark. Og vi er en af dem. Det vil sige, der er en Dupont garanti på vores bordplader. Og det giver dig tryghed, når du handler hos os.

Hvad er Corian® fra Dupont

Hvad kan man med det?

Corian er et materiale med en enestående holdbarhed, som egner sig til et eksklusivt design til både private hjem og offentlige indretninger. Corian kan bukkes, formes og sammensættes, så samlingerne er usynlige. Corian er let at bearbejde, så der opnås en flot finish på alle sider og kanter.

Kan det bruges alle steder?

Corian® er 100% sterilt og derfor velegnet til anvendelse bla. på kontorer, hoteller, cafeer, restauranter, offentlige toiletter og ikke mindst på hospitaler og laboratorier, hvor kravet til hygiejne og nem rengøring er et must.

Hvor kan det anvendes?

Corian® har utallige anvendelsesmuligheder i både private og offentlige miljøer. Fra bordplader i køkken og bad til møbler og lamper.

Hvad Corian® Quality Network?

Corian® Dupont har en meget snæver skare af Corian® Quality Network members, som betyder, at vi er aut. licens producent, og at der er 10 års garanti på bordplader til køkken og bad samt 2 års garanti på vaske leveret fra os – dog undtaget specielfremstillede emner. Disse indgår ikke i den sædvanlige warranty/garanti.

Læs mere om Corian som interiør

Tilbyder vi kun Corian® fra Dupont?

Som udgangspunkt er det det materiale, vi arbejder i.

Vi har muligheden for at tilbyde andre corian-lignende produkter, dog skal man så være opmærksom på, at det ikke er tilsluttet den sædvanlige Warranty, som vi tilbyder på Corian® fra Dupont.

Og vi leverer overalt i Danmark.

Relevante brochurer

DuPont Corian
– The New Colour Collection

DuPont Corian
–  Corian® Interiors

DuPont Corian
– What is Corian®?

Lad dig inspirere

Se hele billedegalleriet