Siden er under opbygning - vi er næsten klar

Badeværelse

Dupont har som noget helt nyt fået lavet superflotte badekar, brusebunde og riste. Der er også kommet super flotte bundskjulere til afløb også i corian. Produkterne er simpelthen et must see.

Der findes naturligvis også andre brusebunde og badekar, som kan tilbydes fra en anden producent.

Badekar

Dupont har som noget helt nyt, fået lavet superflotte badekar, brusebunde og riste. Produkterne er simpelthen et must see.

Badekaret få i både ovale, runde og firkantede – der kan endda sættes sider på, hvis det ikke må stå frit.

Alternativt hvis der ikke lige er den model, du ønsker, så kan vi også fremstille en til dig.

Der findes naturligvis også andre badekar, som kan tilbydes fra en anden producent.

Knap - evt til brochure/PDF

Corian Brusere

Dupont har som noget helt nyt, fået lavet superflotte badekar, brusebunde og riste. Produkterne er simpelthen et must see.

Eller klik på linket hos Dupont og se dem individuelt. (husk at scroll ned på siden) Corian badekar er kendt for deres smukke linjer og høje kvalitet.
Der findes naturligvis også andre brusebunde, som kan tilbydes fra en anden producent. Nedenunder kan du se hvad mulighederne er – kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde dig.

Knap - evt til brochure/PDF

Badeværelsesvaske

Vi leverer både vaske fra Dupont og hjemmelavede Corian vaske. Dupont har lavet mange fine nye vaske. Produkterne er simpelthen et must see. Der er også andre vaske at vælge hos andre leverandører, hvis du ikke lige fandt den du ønskede dig

Vaske til badeværelset

Og endelig kan vi jo også tilbyde at lave specielle vaske til dig, så som skjulte afløb og andre løsninger. Da der er et stort ønske for unikke vaske, som ikke udbydes hos Dupont, tilbyder vi at lave lige nøjagtigt dit ønske efter din tegning.

Det kan være en firkantet vask, det kan være en vask med skjult afløb, det kan være noget helt tredje. Det eneste du skal være opmærksom på er, at så bortfalder Dupont warranty på disse produkter og overgår til almindelig garanti.

Knap - evt til brochure/PDF

Vedligehold af dine
corian produkter

Ganske som alle andre produkter, kan din corianbordplade blive slidt i overfladen – men her udskiller corian sig fra mange andre produkter. Det kan nemlig pudses op igen og igen og igen, og vupti man har atter en helt ny bordplade.

Læs mere om vedligeholdelse

Lad dig inspirere

Se hele billedegalleriet