Corian til Køkken

Uanset hvad dit ønske er, vil du som udgangspunkt kunne få det lavet her hos os. Vi er gode til at finde en løsning, som din sparringspartner.

Vi kan lave Corian køkkenbordplader, køkkenvaske og køkkenbordplader med indbygget vask. Og i al beskedenhed er vi stolte af vores produkter, som ikke efterlades hos dig, før vi selv er tilfredse.

Du kan endda få trådløs usb-oplader indbygget i din bordplade nu – du kan få varme-bars lagt i, og du kan også få fræst riller i bordpladen, så vandet fra din opvask kan løbe af.

Der er næsten ikke det, vi ikke kan finde på at lave for dig.

Bordplader til køkkenet

Corianbordplader kan laves i stort set den udformning og størrelse, du lige går og drømmer om. Den kan laves svævende, tynd 12mm, tyk lige som du ønsker det, med gavle, med spiseplads – ja alt kan lade sig gøre. Der er anbefalede farver til køkkener, netop pga. slitagen på især de mørke farver, som visuelt laver lyse mærker. Ved at undgå de vanskelige farver, og vælge de farver, som Dupont TM anbefaler, vil du få et køkken, som vil stå flot i mange mange år

Køkkenvaske

Der er mange forskellige typer vaske til køkkenet – også når du vælger en Corianbordplade. Corianvask med corianbund – Corianvask med stålbund – Siligranitvask – Stålvask

Husk du kan også vælge farve til vasken i corian – det tager blot lidt længere tid end ved valg af standard farve som Glacier White.

Køkken og badevaske Hasenkopf (den store samlede 2021)Køkken og badevaske Hasenkopf (2018)Køkken og badevaske DupontLink til Blanco vaske

Vedligeholdelse af corian produkter

Ganske som alle andre produkter, kan din corianbordplade blive slidt i overfladen – men her udskiller corian sig fra mange andre produkter. Det kan nemlig pudses op igen og igen og igen, og vupti man har atter en helt ny bordplade.

Men den daglige rengøring er nem. Fugtig mikrofiberklud og evt. lidt sulfo – og tørre efter igen med opvreden mikrofiberklud. Læs mere herunder.

Din bordplade skal således hverken have primer eller anden vedligeholdelse andet end den daglige – specielt hvis det er en lys bordplade. De mørke bordplader kan med fordel anvende primer, hvis man er hård mod den i dagligdagen.

Læs mere om vedligeholdelse her

Lad dig inspirere

Se hele billedegalleriet